Toppen! Nu är du prenumerant på Warp News
Härligt! Genomför ditt köp i kassan för full tillgång till Warp News
Varmt välkommen tillbaka! Du är nu inloggad.
Tack! Kolla din inkorg för att aktivera ditt konto.
Klart! Din faktureringsinformation är nu uppdaterad.
Uppdateringen av faktureringsinformationen misslyckades.

Elon Musk

Elon Musk är entreprenör och innovatör. För de flesta är han mest känd som VD på Tesla, men han är även grundare, VD och chefsingenjör på SpaceX, grundare av The Boring Company och medgrundare till Neuralink och OpenAI. Han var även med och skapade SolarCity och förespråkare för Hyperloop. Elon Musk är mångmiljardär och en av världens rikaste personer.

Cornelia EkvallRich Spuller

💡 Optimist's Edge: Hur utvecklingen av satellit-internet kommer att revolutionera världen

Efter 25 år av låga hastigheter, störningar och dålig mottagning har satellit-internet fått ett dåligt rykte. Men med ny teknik förändrar satellit-internet, med Starlink i spetsen, branschen och startar nästa evolution av internettjänster med målet att koppla upp hela jorden.

Jakob Holgersson

🎞 Tom Cruise halkar efter i ny rymdkapplöpning

Första filmteamet är på plats på ISS. Men det var inte Hollywood som kom först denna gång.

Magnus Aschan

🚀 Nu är den första helt civila besättningen i omloppsbana runt jorden

Världens första besättning av "amatörastronauter" är nu i omloppsbana runt jorden, i rymdfarkosten SpaceX Crew Dragon. Där kommer de vara i tre dagar innan de återvänder till jorden under helgen.

Alexander Engelin

🛰 Värdet av att utforska rymden

De som tror att den nya rymdkapplöpningen handlar om att miljardärer slösar pengar har ingen aning om värdet av att utforska rymden. Mänsklighetens framtid finns där ute, skriver Alexander Engelin.

Jakob Holgersson

🚀 Inspiration4 – första rymdturisterna i omloppsbana runt jorden

Den nya rymdkapplöpningen är i full gång. Både Virgin Galactic och Blue Origin har genomfört lyckade bemannade rymdfärder. Inspiration4 är på väg att bli SpaceX motsvarighet – men tar rymdturismen till nästa nivå.

Mathias Sundin

🤖 Tesla utvecklar en humanoid robot som heter Optimus

Optimus är kodnamnet inom Tesla för deras nya robot, som bygger på samma AI-teknik som Tesla utvecklar för sina självkörande bilar.

Rich Spuller

🛰️ Space lasers! Senaste uppdateringen från Starlink

Rymdlasrar, förbättrad satellitanslutning, högtemperaturhantering och appuppgraderingar. I veckan skickade Starlink-teamet ett meddelande till nuvarande betatestande kunder som förklarade de senaste förbättringarna. Här berättar vi allt om det!

Elina Holmgren Tyskling

🧠 Synchron slår Neuralink - får grönt ljus att testa hjärnchip

Neuralink är inte det enda företaget som försöker smälta samman människan med maskinen. Synchron har nu fått godkänt av FDA att implantera sitt "hjärn-dator-gränssnitt" i patienter med svår förlamning, i syfte att utvärdera produkten.

Mathias Sundin

🚀 Hur Elon Musks SpaceX nästan dog

I det första föreevent innan Warp Space Summit pratar vi med Eric Berger, författare till boken Liftoff: Elon Musk and the Desperate Early Days That Launched SpaceX + det senaste om Starlink. Boka din biljett gratis!