Toppen! Nu är du prenumerant på Warp News
Härligt! Genomför ditt köp i kassan för full tillgång till Warp News
Varmt välkommen tillbaka! Du är nu inloggad.
Tack! Kolla din inkorg för att aktivera ditt konto.
Klart! Din faktureringsinformation är nu uppdaterad.
Uppdateringen av faktureringsinformationen misslyckades.

🛰 Rymd

Kortare: Rymden är den sista gränsen och öppnas nu för alla tack vare föregångare som NASA och nu SpaceX och Elon Musk, Blue Origin och Virgin Galactic. Här hittar du också nyheter om Warp Space Program och Beyond Atlas.

Kent Olofsson 🛰 Rymd

🌑 Forskare vill bygga en partikelaccelerator runt månen

En 11 000 kilometer lång tunnel på månen skulle kunna rymma en partikelaccelerator som kan avslöja några av universums största hemligheter.

Cornelia Ekvall 🛰 Rymd

🚀 Framtidens rymdresor: genom maskhål eller med Warp Drive?

Människan drömmer om fjärran världar. Men att resa i rymden har visat sig kräva vass teknik och mycket tid. Skulle warp-drives eller maskhål kunna möjliggöra intergalaktiska resor? Vi har frågat Ulf Danielsson som är professor i teoretisk fysik.

Mathias Sundin 🛰 Rymd

🚀 Jeff Bezos åker till rymden - du måste inte vara miljardär för att följa honom

Världens rikaste person åker till rymden. Men du behöver inte vara rik för att följa efter honom. Att åka till rymden håller på att bli mycket billigare.

Mathias Sundin 🥇 Optimist's Edge

💡 Optimist's Edge: Så lite måste du månadsspara för att åka till rymden om 10 år

90% procent tror att de aldrig har råd att åka till rymden. Det är fel. Sju av tio har råd med det inom tio år, om de börjar spara nu. Så här mycket måste du månadsspara.

Linn Winge ♻️ Green Tech

🛰 Satelliter observerar hälsan hos korallrev

Världens första globala, satellitbaserade övervakningssystem för korallrev kan spåra globala korallblekning i näst intill realtid.

Elina Holmgren Tyskling 🛰 Rymd

🛸 Allt du behöver veta inför UFO-rapporten som släpps i juni

Förra året exploderade nyhetsmedier med UFO-artiklar men i juni i år kommer ytterligare en pusselbit att läggas i en av mänsklighetens största gåtor.

Warp Editorial Staff ✅ Quiz

🛰 Quiz: Vad vet du om rymduppfinningar?

Vad vet du om alla de uppfinningar som började användas i rymden, men sen fick enorm spridning på jorden? Gör vårt Warp Quiz, testa dina kunskaper, dela resultatet och utmana din vänner!

Warp Editorial Staff 🛰 Rymd

📡 Starlink- 5 saker jag lärt mig efter 2 veckor med SpaceX internettjänst

Det har gått cirka två veckor sedan Rich packade upp sitt Starlink satellit-internet från SpaceX. Nu delar han med sig av 5 tips på hur du får ut det mesta av ditt Starlink-internet.

Elina Holmgren Tyskling 🛰 Rymd

🚀 5 mindre rymdbolag som löser stora problem

Känner du till företaget som gör en motor som drivs på jod? Eller företaget som skapar tekniska lösningar för satellitlasterna? Vi har listat 5 intressanta utmanare.