Toppen! Nu är du prenumerant på Warp News
Härligt! Genomför ditt köp i kassan för full tillgång till Warp News
Varmt välkommen tillbaka! Du är nu inloggad.
Tack! Kolla din inkorg för att aktivera ditt konto.
Klart! Din faktureringsinformation är nu uppdaterad.
Uppdateringen av faktureringsinformationen misslyckades.

🥇 Optimist's Edge

Att ha en faktabaserad optimistisk syn på livet ger dig en fördel över pessimisterna. Du kommer att se de möjligheter de kommer att missa. Vi hjälper alla att få den fördelen. Speciellt våra Premium Supporters.

Warp Editorial Staff 👋 Premium Supporter-profil

☝️ "Min främsta källa för en faktabaserad optimistisk världsbild är Warp News"

Richard Maltsbarger, VD för Pet Retail Brands, skriver: "Det krävs att man ser framåt, mot vad som är möjligt, att föreställa sig en bättre värld eller ett förbättrat företag, för att vi som affärsledare och team ska kunna nå vår nästa tillväxtmöjlighet."

Kent Olofsson 🥇 Optimist's Edge

👵 Gamla optimister har bättre minne

Personer med en positiv attityd till tillvaron löper mindre risk att drabbas av minnesförsämringar när de blir äldre.

Mathias Sundin ✍🏼 Essä

💡 Framtiden skapas av optimister

Vad händer om fler människor är optimistiska inför framtiden? Vi kommer att få mer innovation och snabbare utveckling mot en bättre värld.

Mathias Sundin ✍🏼 Essä

🗞️ Du kan rädda lokaljournalistiken och tjäna tonvis med pengar - vill du veta hur?

Alla tror att lokaljournalistik är en förlustaffär, men de förväxlar den med lokaltidningar. Noll distributionskostnad är en betydande tillgång som kan hjälpa dig att fånga en av vår nutids största affärsmöjligheter och samtidigt stödja lokaldemokratin.

Nicklas Berild Lundblad 🥇 Optimist's Edge

⏫ Optimismens strategier

Optimister får sin fördel, sin edge, genom att utgå från ett antagande om förbättringar och iterera därifrån och de kan öka sin prestation genom att samarbeta, skriver Warp News Expert Nicklas Berild Lundblad.

Magnus Aschan ✍🏼 Essä

☠️ Doomscrolling – hur ditt nyhetsflöde ger dig en negativ världsbild

Mord, krig och svält, det vi domedags-scrollar, sker varje dag på jorden. Men vi måste förstå att nyheterna är en rapport av det värsta som händer varje given dag. Därför måste vi balansera upp vår världsbild.

Mathias Sundin ✍🏼 Essä

🙄 Är optimister naiva? Nej, men pessimisterna är det

I motsats till vad många tror är det pessimisterna som är naiva, inte optimisterna. Trots enorma framsteg för mänskligheten tror de att dessa framsteg plötsligt kommer att upphöra utan någon anledning. Det är irrationellt och dumt.

Mathias Sundin 🚘 Transporter

🚘 Autonoma fordon tar ett steg framåt

De senaste veckorna har tre företag tagit viktiga steg framåt för självkörande bilar. Tesla lanserade ett betatest av deras autonoma teknik, Full-Self Driving. Waymo öppnar sin förarlösa taxitjänst för allmänheten i Phoenix, Arizona. Och Cruise gör samma sak i San Francisco.

Mathias Sundin 🥇 Optimist's Edge

💡 Tips från Warp News: Musk om Mars & varför negativ tillväxt är skadligt för planeten

Daniel Yergins senaste bok, Wrights lag, videos på Teslas autopilot, Musks senaste uppdatering om Mars, Andrew McAfee om negativ tillväxt och miljön - samt din kampanjslogan för 2020.