Toppen! Nu är du prenumerant på Warp News
Härligt! Genomför ditt köp i kassan för full tillgång till Warp News
Varmt välkommen tillbaka! Du är nu inloggad.
Tack! Kolla din inkorg för att aktivera ditt konto.
Klart! Din faktureringsinformation är nu uppdaterad.
Uppdateringen av faktureringsinformationen misslyckades.

🥇 Optimist's Edge

Att ha en faktabaserad optimistisk syn på livet ger dig en fördel över pessimisterna. Du kommer att se de möjligheter de kommer att missa. Vi hjälper alla att få den fördelen. Speciellt våra Premium Supporters.

Vincent Roose

💡 Optimist's Edge: I rymden finns alla mineraler vi behöver

Jordens resurser är begränsade. Men inte långt från vår planet finns det ett överflöd. Asteroidbrytning blir allt mer realistiskt och i den här artikeln får du en Edge och kunskap om vad som väntar.

Magnus Aschan

💡 Optimist's Edge: Så kan insikter om ditt eget DNA förändra ditt liv

DNA är inte längre abstrakt och något bara för forskare och polisen. DNA-tester har blivit tillgängligt för alla och de kan ge dig insikter som förändrar ditt liv.

Magnus Aschan

💡 Optimist's Edge: När allt blir en tjänst

Musik, böcker och filmer är bara början. Många av de saker vi ägde förvandlas nu till en tjänst. I denna utveckling ligger stora möjligheter och bra affärsidéer både för folk och planet. Häng med!

Magnus Aschan

💡 Optimist's Edge: Teknik tar din empati till nästa nivå

Många ser, felaktigt, teknik som motsatsen till närhet, medkänsla och empati. Att förstå hur tekniken påverkar vår empati på ett positivt sätt ger dig en edge. Är du redo att få den?

Elina Holmgren Tyskling

💡 Optimist's Edge: Hitta ditt flow och bli mer produktiv

Lider du av tidsångest? Då har du sannolikt inte för lite tid, utan använder den du har på fel sätt. Det finns sätt att ändra på den saken – vi visar hur du hittar ditt flow och bli mer produktiv.

Anna Rennéus Guthrie

💡 Optimist's Edge: När cash inte längre är king - detta behöver du veta om det kontantlösa samhället

Samhällen är på väg att bli kontantlösa och det finns många fördelar med den här utvecklingen. Det kontantlösa samhället definieras troligen inte av opportunistiska hackers utan av smidigare betalningar och en mer sammankopplad värld.

Magnus Aschan

💡 Optimist's Edge: Kan du se skillnad på om något är skrivet av AI eller människa?

49 procent tror att de kan se skillnad mellan en text skriven av en dator och en människa, enligt vår undersökning. Kan du?

Mathias Sundin

💡 Optimist's Edge: Stora batteriparker är den saknade pusselbiten i energissystemet

Är att bygga ut stor batterilagringskapacitet lika användbart som att bygga en stor banan? Australiens premiärminister Scott Morrison trodde det, men Tesla-batteriet i Australien har överraskat kritiker och visat oss den saknade delen av energipusslet.

Cornelia Ekvall

💡 Optimist’s Edge: Ska vi lösa problemen på jorden innan vi åker till rymden?

En majoritet i vår undersökning tycker att vi behöver lösa våra problem på jorden, innan vi åker till rymden. Men utan rymden kommer det vara mycket svårare att lösa problem på jorden. Här förklarar vi varför.