Toppen! Nu är du prenumerant på Warp News
Härligt! Genomför ditt köp i kassan för full tillgång till Warp News
Varmt välkommen tillbaka! Du är nu inloggad.
Tack! Kolla din inkorg för att aktivera ditt konto.
Klart! Din faktureringsinformation är nu uppdaterad.
Uppdateringen av faktureringsinformationen misslyckades.

🥇 Optimist's Edge

Att ha en faktabaserad optimistisk syn på livet ger dig en fördel över pessimisterna. Du kommer att se de möjligheter de kommer att missa. Vi hjälper alla att få den fördelen. Speciellt våra Premium Supporters.

Maria Eriksson 6 min read

💡 Så tar drönarna över världen

Människor underskattar potentialen med drönartekniken. Faktum är att miljontals vaccindoser och ett antal tusen kaffekoppar redan har levererats med just drönare. Men mer är att vänta. Kanske rentav ett transportskifte. Det spår Maria Eriksson.

Anna Rennéus Guthrie 10 min read

💡 Kvinnors innovationskonst gör skillnad – för alla

Året är 2021 och visst kan kvinnor och män göra samma saker. Eller? Kvinnors innoverande och entreprenörskap har betydelse på fler sätt än du kan tro.

Ulrika Gerth 8 min read

💉Adjö till cancer? Upptäck nyttan med vaccinrevolutionen

Vaccinmiraklet under pandemin kan vara början på vad som blir slutet för cancer, malaria och andra dödliga sjukdomar, skriver Ulrika Gerth.

Cornelia Ekvall 10 min read

💡Att åka till Mars gör vårt samhälle bättre och mer hållbart

Är det slöseri med både pengar och tid att åka till Mars? Eller, är det till stor gagn för hela mänskligheten och vår planet? I den här artikeln visar Cornelia Ekvall varför svaret på den senare frågan är ett rungande: JA!

Maria Eriksson 8 min read

💡 Flyttlassen går – vad kan du tjäna på de-urbaniseringen?

Städerna och det urbana livet är inte längre det attraktiva förstahandsvalet. Men vad innebär det för människor och samhälle när de-urbaniseringen slår rot? Maria Eriksson reder ut hur du kan dra nytta av att vinden är på väg att vända.

Vincent Roose 8 min read

🚄 Hyperloop – framtiden för supersnabbt och hållbart resande

Framtiden för vrålsnabba och miljövänliga transporter är under uppbyggnad. Slå dig ner, gör dig bekväm och låt Warp News skribent Vincent Roose ta med dig på en resa med Hyperloop.

Maria Eriksson 6 min read

🇮🇳 Optimist's Edge: Miljarder i potten när Indien öppnar upp – vilken blir din roll?

Indien betraktas som krångligt och dyrt att handla med. Men det kan vara på väg att ändras när frihandelsavtal är på tapeten igen efter flera års samtalsavbrott.

Cornelia EkvallRich Spuller 11 min read

💡 Optimist's Edge: Hur utvecklingen av satellit-internet kommer att revolutionera världen

Efter 25 år av låga hastigheter, störningar och dålig mottagning har satellit-internet fått ett dåligt rykte. Men med ny teknik förändrar satellit-internet, med Starlink i spetsen, branschen och startar nästa evolution av internettjänster med målet att koppla upp hela jorden.

Magnus Aschan 9 min read

💡 Optimist's Edge: Ser du skillnad på datorgrafik och verklighet?

Tror du att du kan se skillnad på datorgrafik och verkligheten? Vår undersökning pekar på en sak, medan verkligheten är en annan...