Toppen! Nu är du prenumerant på Warp News
Härligt! Genomför ditt köp i kassan för full tillgång till Warp News
Varmt välkommen tillbaka! Du är nu inloggad.
Tack! Kolla din inkorg för att aktivera ditt konto.
Klart! Din faktureringsinformation är nu uppdaterad.
Uppdateringen av faktureringsinformationen misslyckades.

Tesla

Tesla är världens ledande tillverkare av elbilar. Fyra modeller finns hittills tillgängliga: Model S, Model X, Model 3 och Model Y. Fler modeller är på gång, inte minst den omtalade Cybertruck. Företaget drivs av Elon Musk och visionen är att påskynda världens övergång till hållbara transporter. Utöver att designa och tillverka elbilar tillverkar Tesla produkter för energilagring via litiumjonbatterier och takpannor med integrerade solceller.

Mathias Sundin

🤖 Tesla utvecklar en humanoid robot som heter Optimus

Optimus är kodnamnet inom Tesla för deras nya robot, som bygger på samma AI-teknik som Tesla utvecklar för sina självkörande bilar.

Erik Almqvist

🚘 Elon Musk: "Nu kan du köpa en Tesla med Bitcoin"

Elon Musk gav bitcoin en kraftig skjuts uppåt på börsen när han i en tweet meddelade att det nu är möjligt att köpa en Tesla med kryptovalutan.

Erik Almqvist

🚌 Elon Musk öppnar för minibuss från Tesla

Det har spekulerats länge om en elektrifierad minibuss från Tesla. Kanske en Model M? Elon Musk öppnade dörren för idéen i vad som kallas "Master Plan, del 2".

Mathias Sundin

🙌 Teslafans mötte Elon Musk vid Skavsta flygplats

Elon Musk landade i Sverige på lördag kväll och möttes av ett stort antal Teslafans. Musk är den sorts rockstjärna vi behöver. VIDEO på landningen och Musks entre.

Mathias Sundin

🛬 UPPDATERAD Elon Musk landade i Sverige ikväll - Teslafans mötte vid Skavsta

UPPDATERAD LÖRDAG: Warp News erfar att Elon Musk landar i Sverige lördag eftermiddag. Teslafans kommer ordna en träff utanför flygplatsen för att välkomna honom.

Mathias Sundin

📹 Första videoklippen från Teslas Full-Self Driving beta

Teslaägare testar betan av Teslas stora uppgradering av sin självkörande programvara. All data som nu samlas in kommer hjälpa Tesla att uppdatera och förbättra programvaran.

Mathias Sundin

🚘 Tesla startar beta-test av uppgraderad autopilot och Waymo erbjuder förarlös taxi

Självkörande bilar tar ett steg framåt när Tesla lanserar ett beta-test av en stor uppgraderingen av deras autopilot och Googles självkörande enhet, Waymo, erbjuder en förarlös taxitjänst i Phoenix, Arizona.

Mathias Sundin

📺 Onödiga attacker på Tesla och elbilar från M och KD - en utvärdering av partiledardebatten

Flera partiledare uttalade sig positivt om elektrifiering av fordonsflottan, nämnde Northvolt och elflyg. Men från KD kom felaktig retorik om hur dyra elbilar är, något vi sett tidigare från M. (Bild från SVT.)

Mathias Sundin

🤑 Elbilar är billigare att äga än bensinbilar

Du kan spara tusentals kronor genom att äga en elbil jämfört med en bensinbil, även om inköpspriset för att köpa elbilen är högre, enligt två nya rapporter.