Toppen! Nu är du prenumerant på Warp News
Härligt! Genomför ditt köp i kassan för full tillgång till Warp News
Varmt välkommen tillbaka! Du är nu inloggad.
Tack! Kolla din inkorg för att aktivera ditt konto.
Klart! Din faktureringsinformation är nu uppdaterad.
Uppdateringen av faktureringsinformationen misslyckades.

Starlink

Starlink är en satellitkonstellation som byggs av SpaceX och tillhandahåller internetåtkomst. Konstellationen kommer att bestå av tusentals massproducerade små satelliter i låg omloppsbana, som kommunicerar med utsedda marköverförare.

Cornelia EkvallRich Spuller

💡 Optimist's Edge: Hur utvecklingen av satellit-internet kommer att revolutionera världen

Efter 25 år av låga hastigheter, störningar och dålig mottagning har satellit-internet fått ett dåligt rykte. Men med ny teknik förändrar satellit-internet, med Starlink i spetsen, branschen och startar nästa evolution av internettjänster med målet att koppla upp hela jorden.

Alexander Engelin

📡 Starlink ökar takten – fler får tillgång till internet via satellit

SpaceX räknar med att produktionen av användarterminaler till Starlink kommer att öka lavinartat, och att priset snart kommer att sjunka – trots att företaget än så länge gör förlust på varje enskilt köp.

Rich Spuller

🛰️ Nu är andra generationens Starlink på väg

SpaceX avslöjar mer information om planerna för nästa generation av satellitnätet Starlink.

Rich Spuller

🏆 Vinn en Starlink på Warp Space Summit!

Warp Space Summit går av stapeln den 19 september och du kan vara med både personligen på plats och digitalt. Dessutom kommer en lycklig deltagare att vinna ett Starlink satellit-internetkit!

Rich Spuller

🛰️ Space lasers! Senaste uppdateringen från Starlink

Rymdlasrar, förbättrad satellitanslutning, högtemperaturhantering och appuppgraderingar. I veckan skickade Starlink-teamet ett meddelande till nuvarande betatestande kunder som förklarade de senaste förbättringarna. Här berättar vi allt om det!

Mathias Sundin

🚀 Hur Elon Musks SpaceX nästan dog

I det första föreevent innan Warp Space Summit pratar vi med Eric Berger, författare till boken Liftoff: Elon Musk and the Desperate Early Days That Launched SpaceX + det senaste om Starlink. Boka din biljett gratis!

Magnus Aschan

💬 Den nya rymdkapplöpningen är det bästa som kan hända jorden

Den nya rymdkapplöpningen, med företag som SpaceX, Virgin Galactic och Blue Origin i spetsen, är tillsammans med resan till Mars vår räddning. Warp News chefredaktör Magnus Aschan förklarar varför.

Magnus Aschan

🛰 SpaceX Starlink förväntar sig global täckning i september

Starlink, SpaceX och Elon Musks satellit-internet, förväntas ha kontinuerlig global täckning redan i september. Men, det krävs att myndigheter i respektive land hinner med att ge godkännande, menar SpaceX COO Gwynne Shotwell.

Warp Editorial StaffRich Spuller

📡 Starlink- 5 saker jag lärt mig efter 2 veckor med SpaceX internettjänst

Det har gått cirka två veckor sedan Rich packade upp sitt Starlink satellit-internet från SpaceX. Nu delar han med sig av 5 tips på hur du får ut det mesta av ditt Starlink-internet.