Toppen! Nu är du prenumerant på Warp News
Härligt! Genomför ditt köp i kassan för full tillgång till Warp News
Varmt välkommen tillbaka! Du är nu inloggad.
Tack! Kolla din inkorg för att aktivera ditt konto.
Klart! Din faktureringsinformation är nu uppdaterad.
Uppdateringen av faktureringsinformationen misslyckades.

Starlink

Starlink är en satellitkonstellation som byggs av SpaceX och tillhandahåller internetåtkomst. Konstellationen kommer att bestå av tusentals massproducerade små satelliter i låg omloppsbana, som kommunicerar med utsedda marköverförare.

Rich Spuller 🛰 Rymd

🛰️ Space lasers! Senaste uppdateringen från Starlink

Rymdlasrar, förbättrad satellitanslutning, högtemperaturhantering och appuppgraderingar. I veckan skickade Starlink-teamet ett meddelande till nuvarande betatestande kunder som förklarade de senaste förbättringarna. Här berättar vi allt om det!

Mathias Sundin 🚀 Warp Space Summit

🚀 Hur Elon Musks SpaceX nästan dog

I det första föreevent innan Warp Space Summit pratar vi med Eric Berger, författare till boken Liftoff: Elon Musk and the Desperate Early Days That Launched SpaceX + det senaste om Starlink. Boka din biljett gratis!

Magnus Aschan 🛰 Rymd

💬 Den nya rymdkapplöpningen är det bästa som kan hända jorden

Den nya rymdkapplöpningen, med företag som SpaceX, Virgin Galactic och Blue Origin i spetsen, är tillsammans med resan till Mars vår räddning. Warp News chefredaktör Magnus Aschan förklarar varför.

Magnus Aschan 🛰 Rymd

🛰 SpaceX Starlink förväntar sig global täckning i september

Starlink, SpaceX och Elon Musks satellit-internet, förväntas ha kontinuerlig global täckning redan i september. Men, det krävs att myndigheter i respektive land hinner med att ge godkännande, menar SpaceX COO Gwynne Shotwell.

Warp Editorial Staff 🛰 Rymd

📡 Starlink- 5 saker jag lärt mig efter 2 veckor med SpaceX internettjänst

Det har gått cirka två veckor sedan Rich packade upp sitt Starlink satellit-internet från SpaceX. Nu delar han med sig av 5 tips på hur du får ut det mesta av ditt Starlink-internet.

Warp Editorial Staff Starlink

🛰️ SpaceX Starlink kit: Unboxing, installation och test av internethastighet

Nu testar vi Starlinks satellit-internet! I den här videon presenterar Warp News medgrundare och podcast-värd Rich Spuller en "unboxing", installation och granskning av Starlink. Rich bor i North Carolina på USA:s östkust och Starlink har just lanserats i regionen.

Erik Almqvist 📈 Mänskliga framsteg

📱 Starlink får grönt ljus att flyga närmare jorden

Elon Musks Starlink har bett om lov att flyga närmare jorden. Något som nu har godkänts av den amerikanska kommunikationsmyndigheten. Detta innebär lägre fördröjning och bättre kvalitet på uppkopplingen.

Erik Almqvist 📈 Mänskliga framsteg

📡 Starlink är live i Australien

Enligt Elon Musk kommer hela Jorden ha internetteckning med Starlink redan nästa år.

Mathias Sundin 🛰 Rymd

🛰️ Nu kan du beställa Elon Musks Starlink i Sverige

Starlink är Elon Musks rymdinternet som kommer göra snabbt internet tillgängligt över hela planeten. Nu börjar det rullas ut och går att beställa även i Sverige.