Toppen! Nu Àr du prenumerant pÄ Warp News
HÀrligt! Genomför ditt köp i kassan för full tillgÄng till Warp News
Varmt vÀlkommen tillbaka! Du Àr nu inloggad.
Tack! Kolla din inkorg för att aktivera ditt konto.
Klart! Din faktureringsinformation Àr nu uppdaterad.
Uppdateringen av faktureringsinformationen misslyckades.
đŸ€ VĂ€rldens första blockkedjetransaktion med flera signaturer i rymden

đŸ€ VĂ€rldens första blockkedjetransaktion med flera signaturer i rymden

I en milstolpsprestation för blockkedje-ekosystemet frÀmjar transaktionen visionen om att skapa en decentraliserad satellitkonstellation för fintech-applikationer och affÀrstransaktioner.

Rich Spuller
Rich Spuller

Dela artikeln

I ett pressmeddelande som utfÀrdats av SpaceChain UK Limited har det meddelats att den första framgÄngsrika blockkedjetransaktionen med flera signaturer i rymden har skett.

FrÄn pressmeddelandet markerar detta att man nÄr en betydande milstolpe som stöds av European Space Agency Space Solutions som en kickstartaktivitet.

Transaktionen utfördes av SpaceChain-grundare och CTO Jeff Garzik, och transaktionskvittot har gjorts tillgÀngligt för allmÀnheten.

"Att genomföra multisignaturtransaktionen i rymden fÄngar vÄra stÀndiga anstrÀngningar för att bygga ut ett blockkedje-baserat satellitnÀtverk med öppen kÀllkod som Àr sÀkert och oförÀnderligt", sÀger Jeff Garzik, SpaceChain-grundare och CTO. "SpaceChain syftar till att vara den unika leverantören av lösningar för integration av blockkedjor och rymd. NÀr vi fortsÀtter att identifiera fler anvÀndningsfall för blockkedje-baserade satellitnÀt i rymden, hoppas vi kunna föra blockkedjor till allmÀnheten."
Bild frÄn: SpaceChain UK

FĂ„ ett gratis veckobrev med
faktabaserade optimistiska nyheter


Genom att prenumerera bekrÀftar jag att jag har lÀst och godkÀnner personuppgifter och cookies policy.