Toppen! Nu är du prenumerant på Warp News
Härligt! Genomför ditt köp i kassan för full tillgång till Warp News
Varmt välkommen tillbaka! Du är nu inloggad.
Tack! Kolla din inkorg för att aktivera ditt konto.
Klart! Din faktureringsinformation är nu uppdaterad.
Uppdateringen av faktureringsinformationen misslyckades.

🌟 Premium-artiklar

Välkommen till sidan med exklusiva Premium-artiklar! Här hittar du analyser, kommentarer och nyheter som är relevanta för att förstå framtiden. Om du redan är medlem behöver du logga in för att läsa artiklarna.

Kevin Kelly 🌟 Premium-artiklar

💡 Kevin Kelly: Ett manifest för optimism

Kevin Kelly har grundat Wired och författat flera böcker, bland dem "The Inevitable". För Warp News lägger han fram sina argument för optimism.

Mathias Sundin 🥇 Optimist's Edge

💡 Optimist's Edge: Stora batteriparker är den saknade pusselbiten i energissystemet

Är att bygga ut stor batterilagringskapacitet lika användbart som att bygga en stor banan? Australiens premiärminister Scott Morrison trodde det, men Tesla-batteriet i Australien har överraskat kritiker och visat oss den saknade delen av energipusslet.

Nicklas Berild Lundblad 🌟 Premium-artiklar

✌️ Optimism och fängelsedilemmat

Sociala interaktioner kan ibland likna spel där du antingen kan samarbeta eller inte. Inom forskningsfältet Game Theory har det räknats på vad den mest framgångsrika strategin är, och det visar sig att det lönar sig att vara.. snäll!

Elina Holmgren Tyskling ✍🏼 Essä

🚕 "Och jag som skulle skaffa höns"

Det är en klyscha men likväl sant. Det är svårt att tro på framgång om det inte finns berättelser av sådant i din egen historia. I din egen släkt. Jag tänker ofta på Åkes snudd på omöjliga resa.

Nicklas Berild Lundblad ✍🏼 Essä

👍 Den extreme optimisten

Tidigt 2000-tal träffade Nicklas Berlind Lundblad professor John McCarthy från Stanford University, och det blev ett möte han sent skulle glömma.

Warp Editorial Staff 🌟 Premium-artiklar

📝 Warp News Impact Report - juni 2021

Vi lanserade Sveriges största rymdkonferens - Warp Space Summit - våra Starlinkvideos har setts av 70 000 personer och podcastintervju med Mathias Sundin - är något av det vi haft för oss i juni.

Kelly Odell 🌟 Premium-artiklar

📖 Kelly Odells boktips för sommaren

Ta med en av dessa lysande böcker, en kopp kaffe och sätt dig i skuggan och njut. Kelly Odell ger dig boktips som gör din sommar smartare.

Nicklas Berild Lundblad 🌟 Premium-artiklar

🌳 Den optimistiska framtiden är ett träd

Om du trodde att den lyckade månlandningen på 60-talet berodde på tur och höga ambitioner tror du fel. Nicklas Berild Lundblad skriver om hur optimism bör bygga på en analys av vad växande mänskliga förmågor kan åstadkomma.

Mathias Sundin 🌟 Premium-artiklar

⛪ Martin Luther – den första twittraren

På bara fyra år gick Martin Luther från att vara helt okänd till att bli den bäst säljande författaren i Europa. Ett par år senare var han ett sådant hot mot kyrkan att de bannlyste honom. Hur var detta möjligt innan radio, tv eller internet? Luther använde en banbrytande teknik, på ett nytt sätt.