Toppen! Nu är du prenumerant på Warp News
Härligt! Genomför ditt köp i kassan för full tillgång till Warp News
Varmt välkommen tillbaka! Du är nu inloggad.
Tack! Kolla din inkorg för att aktivera ditt konto.
Klart! Din faktureringsinformation är nu uppdaterad.
Uppdateringen av faktureringsinformationen misslyckades.

🌟 Premium-artiklar

Välkommen till sidan med exklusiva Premium-artiklar! Här hittar du analyser, kommentarer och nyheter som är relevanta för att förstå framtiden. Om du redan är medlem behöver du logga in för att läsa artiklarna.

Elina Holmgren Tyskling 🥇 Optimist's Edge

💡 Optimist's Edge: Hitta kärlek online är mycket bättre än de flesta tror

Många älskar att hata dejtingappar. Men vill du hitta kärleken är de kanske de viktigaste och bästa verktyget du har att tillgå. Vi förklarar varför och siffrorna som stödjer det!

Daniel Åhlin 🌟 Premium-artiklar

📚 E-bok: The Corona Vaccine Revolution

Alla experter hade fel, ingen trodde att det skulle gå så fort att få fram coronavaccin. Hur var det möjligt? Daniel Åhlin berättar om en av mänsklighetens största bedrifter i denna e-bok.

Mathias Sundin ✍🏼 Essä

📰 OMG! Liket lever! Lokalnyheter gör comeback

Lokaltidningar dör, men lokalnyheter gör comeback. Nya aktörer som Overstory Media Group gör nu ett stor satsning för att expandera lokaljournalistik. Det är inte förvånande alls - möjligheten är bättre än någonsin tidigare. Om du vill starta ett lokalt nyhetsbrev bör du läsa detta.

Mathias Sundin 🌟 Premium-artiklar

💡 Optimist's Edge: Enligt MIT är denna modell det bästa verktyget för att förutsäga framtiden

9 av 10 har aldrig hört talas om modellen som enligt MIT förutspår tekniska framsteg bättre än någon annan. Här är den hemliga lagen.

Johan Norberg ✍🏼 Essä

🐉 Öppet eller stängt kommer avgöra Kinas framgång

Allt fler tror att framtiden tillhör Kina. Intressant nog är det också vad välinformerade kännare antog redan för 1000 år sedan. Men anledningen till varför förutsägelserna visade sig vara felaktiga då, berättar något viktigt om Kinas utsikter att lyckas den här gången.

Magnus Aschan 🥇 Optimist's Edge

💡 Optimist's Edge: Lär känna tekniken som gör digitala tillgångar lika ovanliga och värdefulla som fysiska

En majoritet vet inte vad det är och 19 procent anser att icke-fungibla tokens, eller NFT, är dumt och meningslöst. Fakta visar att detta är fel. Vi visar vilka enorm potential NFT:er har – och hur du kan dra nytta av dem.

Nicklas Berild Lundblad ✍🏼 Essä

⬆️ Pollyannas hemlighet

Optimister får ibland stå ut med öknamn. Ett av dessa är "Pollyanna". Men få känner kanske till den intressanta historien bakom det underliga glåpordet.

Mathias Sundin 🌟 Premium-artiklar

💡 Optimist's Edge: Då blir elbilar billigare än bensinbilar

Sju av tio har helt fel om när elbilar blir billigare att köpa än bensinbilar och av dessa tror hälften att det ALDRIG kommer att hända. Elbilar kommer att köra om bensinbilar när kostnaden för batteriet gör dem billigare att köpa. Vi avslöjar när det här kommer att hända.

Mathias Sundin Impact Report

📝 Warp News Impact Report - mars 2021

Vi publliserade bästsäljande författaren till The Rational Optimist Matt Ridley, delade ut priset till Årets faktabaserade optimist och nytt datum för Warp Space Summit.