Toppen! Nu är du prenumerant på Warp News
Härligt! Genomför ditt köp i kassan för full tillgång till Warp News
Varmt välkommen tillbaka! Du är nu inloggad.
Tack! Kolla din inkorg för att aktivera ditt konto.
Klart! Din faktureringsinformation är nu uppdaterad.
Uppdateringen av faktureringsinformationen misslyckades.

🌟 Premium-artiklar

Välkommen till sidan med exklusiva Premium-artiklar! Här hittar du analyser, kommentarer och nyheter som är relevanta för att förstå framtiden. Om du redan är medlem behöver du logga in för att läsa artiklarna.

Maria Eriksson

🇮🇳 Optimist's Edge: Miljarder i potten när Indien öppnar upp – vilken blir din roll?

Indien betraktas som krångligt och dyrt att handla med. Men det kan vara på väg att ändras när frihandelsavtal är på tapeten igen efter flera års samtalsavbrott.

Magnus Aschan

💡 Det här behöver du veta om AI-utvecklingen 2022

Artificiell intelligens kommer att påverka mänskligheten mer än elden, elektriciteten och internet menar Googles VD Sundar Pichai. 2022 fortsätter AI resan mot att bli den mest kraftfulla teknik som någonsin uppfunnits. Det här behöver du veta.

Cornelia EkvallRich Spuller

💡 Optimist's Edge: Hur utvecklingen av satellit-internet kommer att revolutionera världen

Efter 25 år av låga hastigheter, störningar och dålig mottagning har satellit-internet fått ett dåligt rykte. Men med ny teknik förändrar satellit-internet, med Starlink i spetsen, branschen och startar nästa evolution av internettjänster med målet att koppla upp hela jorden.

Nicklas Berild Lundblad

💡 Optimistens dilemma

Som optimist ställs man ofta inför ett intressant dilemma: resten av världen tror att världen blir sämre, och själv tror man att den blir bättre – bör man försöka övertyga alla andra om att det verkligen blir bättre, frågar sig Nicklas Berild Lundblad.

Magnus Aschan

💡 Optimist's Edge: Ser du skillnad på datorgrafik och verklighet?

Tror du att du kan se skillnad på datorgrafik och verkligheten? Vår undersökning pekar på en sak, medan verkligheten är en annan...

Anna Rennéus Guthrie

💪 Att omfamna förändring – den bästa vägen ut ur pandemin

Hur mycket förändrar coronakrisen samhället i grunden? Det är en fråga som gäckar många dessa dagar.

Magnus Aschan

💡 Optimist's Edge: Det här måste du veta om framtidens kärnkraft

Fjärde generationens kärnkraft är inte så långt bort och har större fördelar än du tror. I den här artikeln avslöjar två experter allt du behöver veta om framtidens strålande energiproduktion.

Kelly Odell

💬 En pessimistisk optimists bekännelser

När Kelly Odell först tillfrågades om att medverka i Warp var han inte helt odelat positiv, även om han försökte dölja sin reaktion. I en krönika förklarar han varför han tvekade.

Ewa Thorslund

💡 Optimist's Edge: Full digitalisering av världens näst största kontinent

Mediebilden av Afrika är sedan många år kraftigt missvisande. Den visar ofta en kolonial och ensidig bild av en kontinent som är både komplex och samtidigt extremt modern och innovationsinriktad. Här finns en snabb utvecklingstakt som skapar enorma möjligheter.