Toppen! Nu är du prenumerant på Warp News
Härligt! Genomför ditt köp i kassan för full tillgång till Warp News
Varmt välkommen tillbaka! Du är nu inloggad.
Tack! Kolla din inkorg för att aktivera ditt konto.
Klart! Din faktureringsinformation är nu uppdaterad.
Uppdateringen av faktureringsinformationen misslyckades.

🌟 Premium-artiklar

Välkommen till sidan med exklusiva Premium-artiklar! Här hittar du analyser, kommentarer och nyheter som är relevanta för att förstå framtiden. Om du redan är medlem behöver du logga in för att läsa artiklarna.

Mathias Sundin ✍🏼 Essä

🌏 Framtiden som vi vill ska komma snabbare

Föreställ dig en värld med global fred, alla lever i demokrati, ingen extrem fattigdom och alla barn går i skolan. Föreställ dig noll koldioxidutsläpp, superbillig och ren energi. Föreställ dig att alla är anslutna till internet. Föreställ dig över tio miljoner människor som bor i rymden.

Magnus Aschan 🌟 Premium-artiklar

🍅 3 smarta tekniker som minskar matsvinnet

10 miljarder ton mat produceras årligen, men en tredjedel av den går till spillo. Det här måste få ett stopp och det finns flera smarta tekniker som kan hjälpa oss med det.

Sakke Teerikoski 🌟 Premium-artiklar

📚 E-bok: The New Space Race

På 1960-talet tävlade USA och Sovjetunionen i en frenetisk rymdkapplöpning. Nu, 60 år senare, har vi en ny rymdkapplöpning som inte bara handlar om att nå omloppsbana runt jorden. Den här kapplöpningen når ännu längre ut i solsystemet.

Mathias Sundin 📺 Utvalda tips

💡 Tips från Warp News: Asteroidbrytning, skolka från skolan & förutspå teknikutveckling

Bröderna Wright, skolka från skolan, inte ens fel när man förutspår teknikutveckling, asteroidbrytning, varför människor är pessimistiska och Mass Effect.

Mathias Sundin ✍🏼 Essä

💡 Framtiden skapas av optimister

Vad händer om fler människor är optimistiska inför framtiden? Vi kommer att få mer innovation och snabbare utveckling mot en bättre värld.

Magnus Aschan ♻️ Green Tech

🌍 ”Vår tids megatrender är hållbarhet och exponentiell teknikutveckling”

Vi har verktygslådan på plats. Om vi både kan ändra våra beteenden och dra nytta av den exponentiella teknikutvecklingen så kan vi ställa om till en hållbar och ljus framtid, menar Rebecka Carlsson, Warp News Expert inom hållbarhet och grön teknik.

Mathias Sundin 📺 Utvalda tips

💡 Tips från Warp News: Varför sociala medier inte skapat polarisering & det bästa sättet att lära känna Joe Biden

Det bästa sättet att lära känna Joe Biden, ett svar på varför vi är polariserade, elbil eller vätgasbil, varför media gör oss pessimistiska.

Mathias Sundin ✍🏼 Essä

🗞️ Du kan rädda lokaljournalistiken och tjäna tonvis med pengar - vill du veta hur?

Alla tror att lokaljournalistik är en förlustaffär, men de förväxlar den med lokaltidningar. Noll distributionskostnad är en betydande tillgång som kan hjälpa dig att fånga en av vår nutids största affärsmöjligheter och samtidigt stödja lokaldemokratin.

Nicklas Berild Lundblad 🥇 Optimist's Edge

⏫ Optimismens strategier

Optimister får sin fördel, sin edge, genom att utgå från ett antagande om förbättringar och iterera därifrån och de kan öka sin prestation genom att samarbeta, skriver Warp News Expert Nicklas Berild Lundblad.