Toppen! Nu Àr du prenumerant pÄ Warp News
HÀrligt! Genomför ditt köp i kassan för full tillgÄng till Warp News
Varmt vÀlkommen tillbaka! Du Àr nu inloggad.
Tack! Kolla din inkorg för att aktivera ditt konto.
Klart! Din faktureringsinformation Àr nu uppdaterad.
Uppdateringen av faktureringsinformationen misslyckades.
đŸ‘©â€đŸ’» Unga Ă€r de största teknikoptimisterna

đŸ‘©â€đŸ’» Unga Ă€r de största teknikoptimisterna

Det Àr frÀmst unga amerikaner som Àr optimistiska inför ny teknik som elfordon och smarta hem. Det hÀr visar en ny undersökning av Momentive.

Magnus Aschan
Magnus Aschan

Dela artikeln

Över var fjĂ€rde amerikansk ung vuxen investerar i kryptovalutor och det Ă€r personer under 25 som uttrycker störst intresse i allt frĂ„n frĂ„n elfordon till teknik för smarta hem. Det hĂ€r visar en undersökning genomförd av Momentive pĂ„ uppdrag av Axios.

Att unga visar ett starkt intresse för nya tekniktrender Àr viktigt. Det Àndrar efterfrÄgan av produkter och tjÀnster pÄ marknaden mot en mer hÄllbar och uppkopplad framtid:

  • 7 av 10 unga vuxna sĂ€ger att de skulle köra elbil om de hade rĂ„d.
  • Mer Ă€n hĂ€lften av de tillfrĂ„gade 18- till 24-Ă„ringarna vill att drönare ska leverera varor till hemmet. Äldre Ă„ldersgrupper Ă€r betydligt mer skeptiska.
  • 67 procent av Generation Z, oftast preciserat till personer födda mellan 1995 och 2012, vill gĂ€rna bo i en smart stad. 63 procent i samma grupp vill  ha smarta prylar, som högtalare och sensorer, i sina hem.
  • Unga ligger ocksĂ„ lĂ„ngt fram vad gĂ€ller mikromobilitet. 82 procent av 18- till 24-Ă„ringarna vill tillĂ„ta elektriska skotrar, e-cyklar och e-skateboards pĂ„ offentliga platser.

LĂ€s hela undersökningen: Axios|Momentive poll: What’s Next 2022.


💡 Att vara optimist betyder inte vad du tror att det betyder
En bild pÄ en struts med huvudet i sanden. NÄgon som konstant Àr sen. NÄgon annan som anses lÀttlurad och naiv. Inget av det hÀr har med optimism att göra, skriver Magnus Aschan, chefredaktör pÄ Warp News.
🏆 Emma Frans Ă€r Årets faktabaserade optimist 2021
Årets faktabaserade optimist delas ut varje Ă„r för att uppmĂ€rksamma och hylla personer som stĂ„r för en faktabaserad optimism. Årets vinnare Ă€r doktor Emma Frans!
💡 David Deutsch: Optimism, pessimism och cynism
Med sĂ„ mycket framsteg i vĂ€rlden, hur kan pessimism fortfarande vara utbredd? Det Ă€r pĂ„ grund av cynism, förnekelsen av att “sĂ„ kallade framsteg” Ă€r framsteg, hĂ€vdar David Deutsch, professor vid Oxford University och en av vĂ€rldens ledande intellektuella om optimism.

FĂ„ ett gratis veckobrev med
faktabaserade optimistiska nyheter


Genom att prenumerera bekrÀftar jag att jag har lÀst och godkÀnner personuppgifter och cookies policy.