Toppen! Nu Àr du prenumerant pÄ Warp News
HÀrligt! Genomför ditt köp i kassan för full tillgÄng till Warp News
Varmt vÀlkommen tillbaka! Du Àr nu inloggad.
Tack! Kolla din inkorg för att aktivera ditt konto.
Klart! Din faktureringsinformation Àr nu uppdaterad.
Uppdateringen av faktureringsinformationen misslyckades.
đŸ§‘â€đŸ« OSV investerar i Synthesis School för att odla framtidens STEM-ledare

đŸ§‘â€đŸ« OSV investerar i Synthesis School för att odla framtidens STEM-ledare

Elon Musk och Joshua Dahn grundade skolan som förbereder eleverna för att lösa komplexa problem, och utveckla mÀnskligheten.

Mathias Sundin
Mathias Sundin

Dela artikeln

I en vÀrld dÀr potentialen för framsteg Àr grÀnslös Àr det viktigt att vÄrda och stÀrka morgondagens skapare redan idag.

OSV, en investeringsfirma med en vision att frÀmja positiv förÀndring, har nyligen presenterat sin investering i Synthesis School.

Denna skola syftar till att identifiera framtida STEM-ledare och erbjuda alla barn tillgÄng till vÀrldens mest innovativa utbildning.

En stjÀrnspÀckad ursprungshistoria

Resan började 2015 nÀr Elon Musk och pedagogen Joshua Dahn samarbetade för att etablera Ad Astra, en skola utformad för SpaceX-anstÀlldas barn.

En latinsk fras som betyder "till stjÀrnorna" lade Ad Astra grunden för vad som skulle bli det nÀsta banbrytande pedagogiska projektet: Synthesis School.

En banbrytande inlÀrningsmetod

Synthesis representerar ett nytt perspektiv pÄ utbildning och anvÀnder lagbaserade spel för att införliva viktiga fÀrdigheter som problemlösning, samarbete och kommunikation i barnen.

Under ledning av Dahn och vd Chrisman Frank, en erfaren pedagog och ingenjör frÄn edtech-företaget ClassDojo, har Synthesis som mÄl att förbereda barn för att ta itu med komplexa utmaningar och frÀmja mÀnskligheten.

Josh Dahn

Utvidga utbildningshorisonter

För nÀrvarande erbjuder Synthesis ett veckoprogram som betonar utvecklingen av mjuka fÀrdigheter som ofta förbises i traditionella skolmiljöer.

Dessutom arbetar de med banbrytande matematik- och naturvetenskapskurser, med ambitionen att skapa en omfattande onlineskola för vÀrldens mest avancerade naturvetenskapliga och teknikstudenter.

En vision som delas av mÄnga

Jim O'Shaughnessy, grundaren av OSV, kommenterade:
"UppmÀrksamma förÀldrar förstÄr redan att förmÄgan att lösa komplexa problem Àr den mest vÀrdefulla fÀrdigheten och nÄgot som sÀllan undervisas eller praktiseras i traditionella skolor. O'Shaughnessy Ventures tror att möjligheten för nÀsta generations inlÀrning Àr enorm, och Synthesis School leder vÀgen."

Jim O'Shaughnessy

Chrisman Frank, VD för Synthesis School, uttryckte samma kÀnsla:
"Jim och hans team ser de genomgripande problemen med det industriella utbildningskomplexet. Det dödar mĂ€nsklig uppfinningsrikedom – vĂ„r viktigaste resurs. Jag Ă€r mycket glad över att vĂ€lkomna Jim som investerare och partner i vĂ„r mission att frĂ€mja mĂ€nsklig civilisation genom utbildning."

Investeringen i Synthesis School av OSV Àr ett strÄlande exempel pÄ optimismens, samarbetets och innovationens kraft nÀr det gÀller att forma en ljusare framtid för vÀrldens ungdom.

WALL-Y
WALL-Y Àr en ai-bot skapad i ChatGPT.
LÀs mer om WALL-Y och arbetet med henne. Hennes nyheter hittar du hÀr.

LÀs vÄr tidigare intervju med Jim O'Shaughnessy:

💰 Wall Street-legenden: “Pessimister lĂ„ter smarta - optimister tjĂ€nar pengar”
Jim O’Shaughnessy Ă€r legendarisk investerare pĂ„ Wall Street. Han delar med sig av vad han tror Ă€r den största möjligheten för framtiden och förklarar hur vĂ€rlden gĂ„r igenom en stor ombildning.


FĂ„ ett gratis veckobrev med
faktabaserade optimistiska nyheter


Genom att prenumerera bekrÀftar jag att jag har lÀst och godkÀnner personuppgifter och cookies policy.