Toppen! Nu är du prenumerant på Warp News
Härligt! Genomför ditt köp i kassan för full tillgång till Warp News
Varmt välkommen tillbaka! Du är nu inloggad.
Tack! Kolla din inkorg för att aktivera ditt konto.
Klart! Din faktureringsinformation är nu uppdaterad.
Uppdateringen av faktureringsinformationen misslyckades.
☝️ "Min främsta källa för en faktabaserad optimistisk världsbild är Warp News"

☝️ "Min främsta källa för en faktabaserad optimistisk världsbild är Warp News"

Richard Maltsbarger, VD för Pet Retail Brands, skriver: "Det krävs att man ser framåt, mot vad som är möjligt, att föreställa sig en bättre värld eller ett förbättrat företag, för att vi som affärsledare och team ska kunna nå vår nästa tillväxtmöjlighet."

Warp Editorial Staff
Warp Editorial Staff

Dela artikeln

Vill du, likt Richard, också förstå framtiden med hjälp av Warp News, bli Premium Supporter.

Rörelser växer. Företag växer. Människor växer.

Ändå handlar så mycket av media, nyheter och social delning idag om söndring av samhället, förstörelse, död och splittring.

Det finns så mycket som är negativt att vi kan glömma bort att vi genom hela mänsklighetens historia har vuxit. Inte bara i befolkning, utan i kunskap, samarbete, sociala strukturer, ledning och mer.

Det krävs att man ser framåt mot vad som är möjligt, att föreställa sig en förbättrad värld eller ett förbättrat företag, för att vi som affärsledare och team ska kunna nå vår nästa tillväxtmöjlighet.

Ofta är de mest framgångsrika företagen och ledarna de som kan koppla dagens utmaningar till någon annans eller en framtida lösning. För att göra detta ser jag framåt och utanför vårt företag till den bredare världen.

Ja, jag vänder mig till tidningar som Wall Street Journal och Financial Post för dagens affärs- och finansiella marknadsnyheter. Jag vänder mig till Globe and Mail för nyheter om det kanadensiska samhället och dess utmaningar. Jag vänder mig till Harvard Business Review och McKinsey Quarterly för trender, förändringar och nytänkande i affärer.

Men ingen av dessa utforskar gränsen för vad som är möjligt, eller gör det åtminstone sällan.

Så för att se runt hörnet, och för att hålla en positiv inställning till vad som är möjligt, vänder jag mig till andra källor som sträcker sig mot en mer optimistisk syn på världen.

Min primära källa för en faktabaserad, mer optimistisk världsbild är Warp News.

Låt framtiden komma snabbare

Fött inom Warp Institute och påverkat av en stor fantasivärld (till och med lite science fiction och “rymdålder-tänkande”.)

Warp Institute är en ideell organisation som vill få en mer optimistisk värld att komma snabbare, att göra världens breda, positiva framsteg mer kända, mer sannolika att hända och spridas snabbare genom kunskapsdelning, optimistiskt samarbete och kontakt mellan likasinnade, redo att utforska människor i världen.

Warp News - faktabaserade optimistiska nyheter

För att förstärka detta syfte startade Warp Institute Warp News - ett faktabaserat, optimistiskt nyhetsnätverk och community som målmedvetet söker djupare, insiktsfulla berättelser, men också använder iögonfallande rubriker för att dela nyheter om vad som formar och potentiellt kan forma världen på nya och enastående positiva sätt.

Från att minska barnadödligheten till att utöka tillgången till ren energi till miljarder. Från att identifiera billiga, mycket effektiva tekniker för renare hav eller bilresor till att identifiera framtiden inom mycket exakt, effektivt och utsökt matproduktion.

Redaktörerna och teamet på Warp News genomsöker världen efter berättelser om innovation, sociala förändringar, rörelser och samarbeten som vanligtvis inte får tillräckligt med plats i dagens media, och inte tillräckligt med genombrott för att lyfta världens totala optimism.

För vår verksamhet är det kritiskt att tillhandahålla den mer optimistiska förståelsen för de positiva förändringarna, de innovationer som spelar roll, de förändringar i det mänskliga samhället som skapar tillväxtdrivna möjligheter.

Hjälper dig att se vad som kan komma härnäst

Att ha ett team i någon bransch eller ideell organisation som ser vad som kan komma att hända härnäst, hjälper oss att förstå vad vi kan och bör göra idag.

Och framförallt, genom att bidra med en känsla av hopp och tillväxt till vår affärskultur, göra det möjligt för oss att återfå den känsla av drömmar och potential som var så eftertraktad hos företag i början av 1900-talet. Som skapade de innovationer och förbättringar av socioekonomiska tillgångar som har gjort det möjligt för dagens generationer att leva som kungar gjorde förr.

En önskedröm

Vid en tidpunkt var det kombinerade systemet för VVS inomhus, varmvattenberedare och integrerade avloppssystem, en önskedröm. Idag tar miljarder varma duschar, hygien och livsuppehållande renlighet för givet. Men för inte så länge sedan tog det tusentals av optimister för att se bortom önskedrömmen, till den vardagliga lyxen vi har idag.

Genom en liten investering kan vårt företag ge våra medborgare tillgång till en framväxande, faktabaserad, optimistisk nyhetskälla som sträcker sig över en hel värld av ämnen.

Warp News kompletterar de vanliga branschpublikationerna, och de dagliga nyheterna, för att ge oss den där extra vinklingen av världen, för att inspirera nya idéer och inge hopp inför morgondagen.

Vem vet idag vilka av våra begåvade, ambitiösa och optimistiska teammedlemmar som kommer att skapa morgondagens innovation för tillväxt i vårt företag?

Richard Maltsbarger
VD för Pet Retail Brands
med över 1000 butiker och en miljard dollar i omsättning

Vill du, likt Richard, också förstå framtiden med hjälp av Warp News, bli Premium Supporter.


Få ett gratis veckobrev med
faktabaserade optimistiska nyheter


Genom att prenumerera bekräftar jag att jag har läst och godkänner personuppgifter och cookies policy.