Toppen! Nu är du prenumerant på Warp News
Härligt! Genomför ditt köp i kassan för full tillgång till Warp News
Varmt välkommen tillbaka! Du är nu inloggad.
Tack! Kolla din inkorg för att aktivera ditt konto.
Klart! Din faktureringsinformation är nu uppdaterad.
Uppdateringen av faktureringsinformationen misslyckades.
🔮 Vad händer NU med framtiden?

🔮 Vad händer NU med framtiden?

Har allt förändrats eller kommer vi bara gå tillbaka till det gamla vanliga? I en ny bok samlas 20 visioner om Sverige efter corona.

Christian von Essen
Christian von Essen

Dela artikeln

Jag ägnade maj 2020 åt att skriva en bok. Ända sedan jag startade podcasten Heja Framtiden 2017/2018 har jag vetat att det fanns en bok någonstans och väntade i skuggorna. Men jag visste inte att det skulle bli en pandemi som verkligen framkallade den.

I podden har jag intervjuat nästan 200 personer från alla möjliga håll och kanter. I boken Vad händer nu med framtiden? går jag tillbaka till 20 av de mest spännande intervjuobjekten för att få deras syn på Sverige efter corona.

Här kan du förbeställa boken med 5 procent rabatt!

Men boken handlar inte bara om vad de tror kommer hända, utan även om vart vi vill. Därför ryms det också en hel del visioner mellan pärmarna. Vi pratar om framtidens ekonomi, klimat, teknologi, e-handel, existentiella risker, utbildning och sjukvård, men exponerar också de system som krisen blottlägger – ojämställdhet, övervakning, polarisering och rasism – för att därmed kunna börja om, utveckla, nyansera och förbättra.

Följande personer intervjuas i boken: Fredrik Wikholm, Siduri Poli, Johan Kuylenstierna, Gabriella Overödder, Arash Gilan, Hannes Sapiens Sjöblad, Viktoria Saxby, Johan Norberg, Dr Mouna Esmaeilzadeh, Göran Adlén, Marie Gidlund, Alexander Bard, Jannie Jeppesen, Barakat Ghebrehawariat, Carin Ism, Rodrigo Pozo Graviz, Tomas Björkman, Anna Felländer, Ashkan Fardost och Micael Dahlen.

Förordet är skrivet av poeten Bob Hansson.

Beställ innan 30 juni för att få boken till rabatterat pris.


Få ett gratis veckobrev med
faktabaserade optimistiska nyheter


Genom att prenumerera bekräftar jag att jag har läst och godkänner personuppgifter och cookies policy.