Toppen! Nu Àr du prenumerant pÄ Warp News
HÀrligt! Genomför ditt köp i kassan för full tillgÄng till Warp News
Varmt vÀlkommen tillbaka! Du Àr nu inloggad.
Tack! Kolla din inkorg för att aktivera ditt konto.
Klart! Din faktureringsinformation Àr nu uppdaterad.
Uppdateringen av faktureringsinformationen misslyckades.
đŸ•¶ Ocean Cleanups solglasögon finansierar fler uppdrag

đŸ•¶ Ocean Cleanups solglasögon finansierar fler uppdrag

Ocean Cleanup har designat ett par solglasögon som tillverkats av plasten de samlat ihop frÄn hav och andra vattendrag. NÀr kunder köper solglasögonen sÄ gÄr pengarna direkt till att finansiera framtida projekt.

Linn Winge
Linn Winge

Dela artikeln

The Ocean Cleanup, en ideell stiftelse som grundades 2013, har designat ett par solglasögon av hög kvalitet. NÀr kunder köper glasögonen sÄ finansierar de organisationens pÄgÄende och framtida uppdrag.

Solglasögonen sÄlde slut vÀldigt snabbt och alla intÀkter gick direkt till organisationens pÄgÄende projekt - att stÀda upp The Great Pacific Garbage Patch.

Allt material som har anvÀnts i glasögonen kommer frÄn Ocean Cleanups första uppdrag. Optimist Daily skriver att "organisationen samarbetade med experter för att utveckla en önskvÀrd produkt som ocksÄ höll sig till de standarder som faststÀllts av det oberoende certifieringsorganet DNV. Detta sÀkerstÀllde att plasten som samlats in frÄn havet kunde spÄras hela vÀgen tillbaka till den punkt dÀr den avlÀgsnades frÄn havet."

Tack vare de mÀnniskor som köpt solglasögon sÄ kan nu Ocean Cleanup rensa upp en havsyta som Àr större Àn 500 000 fotbollsplaner.

💡 Optimist’s Edge: Dina frĂ€scha idĂ©er kan hjĂ€lpa lösa vattenkrisen
Den globala vattenkrisen Àr allvarlig. Men anstrÀngningarna som görs för att lösa den Àr ambitiösa. Kommer vi kunna slÀcka vÀrldens törst? Ulrika Gerth guidar oss genom detta grundlÀggande Àmne.

FĂ„ ett gratis veckobrev med
faktabaserade optimistiska nyheter


Genom att prenumerera bekrÀftar jag att jag har lÀst och godkÀnner personuppgifter och cookies policy.