Toppen! Nu Àr du prenumerant pÄ Warp News
HÀrligt! Genomför ditt köp i kassan för full tillgÄng till Warp News
Varmt vÀlkommen tillbaka! Du Àr nu inloggad.
Tack! Kolla din inkorg för att aktivera ditt konto.
Klart! Din faktureringsinformation Àr nu uppdaterad.
Uppdateringen av faktureringsinformationen misslyckades.
💡 Tips frĂ„n Warp News: Tesla bortom hypen, medborgarlön & vad kommer efter smartphonen?

💡 Tips frĂ„n Warp News: Tesla bortom hypen, medborgarlön & vad kommer efter smartphonen?

Utopia för realister, vad kommer efter smartphonen, Tesla bortom hypen, ladda upp ditt sinne Cyberpunk 2077-style & nÄgot helt annat.

Mathias Sundin
Mathias Sundin

Dela artikeln

📚 Bok

Jag har varit skeptisk till basinkomst och Àr fortfarande inte övertygad om att det Àr en bra idé. Men den hÀr boken öppnade mina ögon för tankarna bakom.

Idén kommer frÄn ett djupt förtroende för mÀnskligheten, att mÀnniskor kommer att göra nÄgot bra av den frihet som kommer med att fÄ pengar "gratis."

Jag köper inte anledningen till att mÄnga sÀger att detta mÄste göras "pÄ grund av att maskinerna tar vÄra jobb." Det har varit sÄ sedan den industriella revolutionen, och vi skapar nya, bÀttre betalande och mer kvalificerade jobb istÀllet.

Om det skulle genomföras - och jag vill fortfarande se ett konkret förslag pÄ hur - borde det inte vara av rÀdsla för maskiner utan av förtroende för oss mÀnniskor.

📰 Artikel

SÄ lÀnge de flesta kommer ihÄg har teknikindustrin fÄtt ett nytt centrum ungefÀr vart femton Är. ...
Nu har multitouch-smartphones funnits i snart 15 Är och S-kurvan planar ut. Alla de uppenbara grejerna har byggts, Apple och Google vann, och den nya iPhonen Àr inte sÀrskilt spÀnnande, eftersom den inte kan vara. SÄ vi stÀller vi frÄgan "vad Àr nÀsta grej?" ...
Vi har tillbringat de senaste decennierna med att se till att alla pÄ jorden har en billig, pÄlitlig och lÀttanvÀnd fickdator med tillgÄng till ett globalt informationsnÀtverk. Men hittills, Àven om över fyra miljarder mÀnniskor har en av en sÄdan pryl, har vi bara skrapat pÄ ytan av vad vi kan göra med dem.
Det finns ett gammalt talesÀtt att bilindustrins första femtio Är handlade om att skapa bilföretag och ta reda pÄ hur bilar skulle se ut, och de andra femtio Ären handlade om vad som hÀnde nÀr alla hade en bil - det handlade om McDonalds och Walmart, om förorter och omarbetningen av vÀrlden runt bilen, pÄ gott och naturligtvis ont.
Innovationen i bilar blev allt runt bilen. Man kan tÀnka sig samma sak idag om smartphones - nu kommer innovationen frÄn allt annat som hÀnder runt dem.

👉 What comes after smartphones?

đŸ“ș Video

đŸ—„ïž FrĂ„n arkivet

FrÄn februari, men kanske Ànnu mer aktuell nu.

Har börsen har blivit galen eller finns det substans bakom hypen?

För att vÀrdera Tesla mÄste man förstÄ den dramatiska förÀndring bilbranschen gÄr igenom och hur Tesla leder den förÀndringen.

🚗 Tesla pĂ„ vĂ„gen - bolagets unika position bortom hypen

đŸ€Ș Och nu nĂ„got helt annat


FĂ„ ett gratis veckobrev med
faktabaserade optimistiska nyheter


Genom att prenumerera bekrÀftar jag att jag har lÀst och godkÀnner personuppgifter och cookies policy.