Toppen! Nu Àr du prenumerant pÄ Warp News
HÀrligt! Genomför ditt köp i kassan för full tillgÄng till Warp News
Varmt vÀlkommen tillbaka! Du Àr nu inloggad.
Tack! Kolla din inkorg för att aktivera ditt konto.
Klart! Din faktureringsinformation Àr nu uppdaterad.
Uppdateringen av faktureringsinformationen misslyckades.
💡 Warp Green Impact – mot en hĂ„llbar framtid

💡 Warp Green Impact – mot en hĂ„llbar framtid

KlimatförÀndringarna innebÀr att hela vÀrlden stÄr inför en gigantisk utmaning. Nu mer Àn nÄgonsin behövs nya idéer, nya tekniska lösningar och ett optimistiskt synsÀtt.

Fullt fokus mÄste vara pÄ möjligheter och lösningar. Vi har inte tid att peka finger pÄ andra och fastna i problematiseringar.

I vÄrt community och bland mÀnniskor vi trÀffar har vi mÀrkt en stor vilja att göra mer och fÄ till snabbare förÀndringar. Det finns en vilja att tillsammans arbeta och stötta idéer och lösningar som snabbare skapar en hÄllbar framtid. DÀrför lanserar vi nytt ett nytt initiativ: Warp Green Impact.

SÄ fÄr vi en hÄllbar framtid att komma snabbare

MÄlet med Warp Green Impact Àr att stötta, snabba upp och genomföra idéer och lösningar som har en positiv inverkan pÄ klimat och miljö.

Det hÀr gör vi genom att koppla ihop mÀnniskor och företag. Det slÀpps lös en enorm kraft nÀr mÀnniskor och resurser kopplas ihop pÄ rÀtt sÀtt, oavsett om det handlar om rekrytering, investeringar och förÀndrade beteenden.

VÄra mÄl Àr att fÄ en ljus och hÄllbar framtid att komma snabbare och vi behöver din hjÀlp för att lyckas.

Arbetar du pÄ eller driver ett green impact bolag idag?

Det spelar ingen roll om ni Àr tvÄ anstÀllda eller omsÀtter en miljard. Vi vill veta mer om vilka utmaningar ni har som vi kan hjÀlpa er med.

Inom Warps Community finns över 40 000 personer. En stor andel av dessa personer Àr entreprenörer och beslutsfattare. Tillsammans kan vi hjÀlpa er med allt frÄn rekrytering till investeringar och kundinsikter.