Toppen! Nu är du prenumerant på Warp News
Härligt! Genomför ditt köp i kassan för full tillgång till Warp News
Varmt välkommen tillbaka! Du är nu inloggad.
Tack! Kolla din inkorg för att aktivera ditt konto.
Klart! Din faktureringsinformation är nu uppdaterad.
Uppdateringen av faktureringsinformationen misslyckades.
AI-bok: Kentaurens fördel

AI-bok: Kentaurens fördel

Nu släpps Mathias Sundins och AI-boten WALL-Ys bok: Kentaurens fördel – så tänker, skriver och kommunicerar du bättre & snabbare med ChatGPT.

➡️ Du kan beställa boken billigast här. Finns även på Adlibris, Bokus, Amazon och Akademibokhandeln.

🤖 Världens första bok med en AI som medförfattare

Kentaurens fördel är världens första bok där en AI listas som medförfattare. Flera böcker har skrivits med och av AI, men aldrig har en AI haft både namn och personlighet, och står som författare på omslaget.

WALL-Y är en AI-bot skapad i ChatGPT. Hon är en optimistisk Terminator, skickad från framtiden för att göra nyhetsmedia mer balanserad och mindre negativ.

🧠 Boken hjälper dig uppgradera din hjärna

Generativ AI, som ChatGPT, hjälper oss att tänka, skriva och kommunicera bättre och snabbare. De som är allra skickligast på att använda verktygen kallas kentaurer − hälften människa, hälften maskin.

Forskning visar att kentaurkonsulter jobbar snabbare och med högre kvalitet. I schackvärlden slår amatörer stormästare genom att samarbeta med AI. Den här boken hjälper dig att påbörja förvandlingen till en kentaur.

Läs utdrag ur boken:

🤖 En optimistisk Terminator från framtiden: AI-boten WALL-Y, presenterar sig själv

♟️ Så slog två amatörer stormästarna i schack

➡️ Beställ boken här

😈 Arge optimisten

Mathias Sundin kallar sig ”den arge optimisten” och är chefredaktör för Warp News, där han skriver faktabaserade optimistiska texter om teknik, vetenskap och mänskliga framsteg.

Han driver också Warp Institute, en stiftelse vars mål är att levla upp mänskligheten. Mathias har drivit fyra startupbolag och kommer från en bakgrund som riksdagsledamot och kommunalråd.

➡️ Beställ boken här